Hulp voor goede doelen getroffen door de COVID-19 crisis

GlobalOwls individuals

Persbericht, 17 april 2020

Niet alleen het bedrijfsleven wordt hard geraakt door de COVID-19 crisis, ook goede doelen hebben er last van. Inkomsten lopen bij velen flink terug.

Veel goede doelen zijn voor een groot deel afhankelijk van fysieke collectes en zijn niet ingericht om 100% online donaties te verkrijgen. Dit is een groot probleem als collectes niet meer kunnen doorgaan, de deur-tot-deur acties zijn opgeschort en evenementen worden geannuleerd.

Om te zorgen dat goede doelen door kunnen gaan met het verkrijgen van donaties, stelt GlobalOwls haar mediakracht gratis ter beschikking aan organisaties die het hard nodig hebben.

“We geloven dat we samen een impact kunnen maken”, zegt Raul Tiru, ​​CEO en oprichter van GlobalOwls. Hij vertelt verder; “Overal om ons heen zien wij hoe mensen en organisaties een steentje bijdragen om te helpen. Het gratis aanbieden van onze mediakracht was vanzelfsprekend toen wij zagen hoe groot de behoefte was. ”

GlobalOwls bereikt maandelijks meer dan één miljoen mensen, die goed willen doen, door verhalen te vertellen over de organisaties waarmee ze samenwerken. Zij hebben de afgelopen twee jaar geïnvesteerd om een ‘marketingmachine’ te bouwen om goede doelen te helpen een groter publiek te bereiken en positieve actie te inspireren.

Jij hebt een verhaal te vertellen. Wij willen helpen.

Laten we memorabele content maken en tienduizenden mensen bereiken.

Zie hoe het werkt